A tady je recept:
3 vejce
1 hrnek cukru
2 hrnky polohrubé mouky
1 šlehačka a trochu mléka
1 prášek do pečiva
1 čokoláda Margot
Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, střídavě přidáváme mouku
smíchanou s práškem do pečiva a šlehačku pokud je těsto moc husté přidáme
trochu mléka. Čokoládu Margor nastrouháme na hrubém struhadle a smícháme se
lžící mouky a zamícháme do těsta. Z bílků ušleháme sníh a lehce vmícháme do
těsta. Pečeme ve velké formě na 180 stupňů asi hodinu, jestli je bábovka
propečená zjistíme zapíchnutím špejle.
Přeji vám krásný slunečný víkend!
Už ji mám v troubě,tak se těším na výsledek.
OdpovědětVymazatTo je tedy fofr, tak ať chutná :)
VymazatVlasti, výborný nápad, dělám řezy jen na plech a aby nebyly tak suché a drobivé přidávám olej - jen tak od oka, asi deci, hezký víkend,
OdpovědětVymazatMarcela
Margotka nám taky chutná:-)
OdpovědětVymazatTa vypadá tuze dobře. Margotky můžu hooodně:)
OdpovědětVymazatPěkný víkend přeje Jarka
Už jsou jen dva kousky,které jsem schovala pro manžela.Je výborná.
OdpovědětVymazatMilá Vlastičko, díky moc za príma recept. Margotka se u nás těší velké oblibě, hlavně u manžela, který je alergický na ořechy, takže oblíbená kokosová tyčka v bábovce ho určitě potěší. Až se sní ty tři šrůty štrúdlu, co jsem upekla dnes, což bude trvat asi do zítra, tak určitě vyzkoušíme! Hezký nedělní večer, L.
OdpovědětVymazatTo zní jednoduše a vypadá výborně, Vlasti.
OdpovědětVymazatRáda vyzkouším, měj se hezky!
Pa, Helena
Parádna bábovka, vyzerá fantasticky. Recept si vytlačím a vyskúšam.
OdpovědětVymazatVeľmi dobrá bábovka. Musela som pridať asi deci mlieka, lebo cesto bolo dosť husté. Výsledok ale bol výborný.
OdpovědětVymazat