Dlouho jsem nepřidala žádný recept, a ani dneska to nebude žádná novinka, ale variace na recept, který už na tomto blogu mám, a který najdete tady.
Těsto zaděláme přesně podle receptu, ale změníme náplň, na kterou si připravíme:
3 větší jablíčka
60 g rozpuštěného másla
3 polévkové lžíce třtinového cukru
1 polévková lžíce mleté skořice
A po dobrém moučníku, bylo potřeba trochu spálit nějaké ty kalorie, takže jedno foto z dnešního nádherného prosluněného odpoledne.
Ta buchta vypadá opravdu skvěle Vlastičko!
OdpovědětVymazatI my jsme měli krásný den!
Posílám pozdravy, Helena
Hmm ... možná lepší než štrůdl:-)
OdpovědětVymazatTak to je ta pravá buchta na toto roční období. Trhací buchtu jsem ještě nezkoušela, ale tuto variantu asi zkusím. Děkuji za inspiraci, Jana
OdpovědětVymazat