pátek 24. června 2022

Kam v Krumlově a okolí...

 Dneska vás ještě naposledy pozvu do Českého Krumlova.
Rychle se blíží čas prázdnin, dovolených a výletů, pokud vaše kroky zamíří do Českého Krumlova, mám pro vás pár typů kam se určitě podívat a co tam podniknout.
Z bezpočtu muzeí jsme si vybrali muzeum vltavínů. Nefotila jsem tam, byla tam tma a jenom osvětlené vitríny s vltavíny, ale má to atmosféru a vltavíny jsou krásné.
No a když jdete kolem muzea fotografie, kde je stále funkční fotoateliér nelze nevstoupit. Jediné co mě zamrzelo bylo to, že se v ateliéru zrovna fotilo a my jsme mohli jenom nahlédnout skulinou ve dveřích.





A co teprve taková plavba na voru po Vltavě. Zase Krumlov z jiného pohledu i tu musím doporučit




A když se vám bude chtít vypadnout z města do přírody, určitě si vyšlápněte na Křížový vrch nad Krumlovem. Je tam nádherně a ty rozhledy!





Anebo zahrady u Klášterů, i ty stojí za návštěvu...





Prostě tři dny jsou na tohle pohádkové město určitě málo a to jsem úplně vynechala zámek, kterým jsme jenom prošli na divadlo s otáčivým hledištěm...

Přeji vám krásný víkend a děkuji za vaše zastavení 
💗💗💗




3 komentáře:

  1. Moc krásné fotky - Krumlov trochu jinak.
    Hezký víkend!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  2. Vlasti, Krumlov je moje srdcovka a jezdím sem poměrně často. Přesto jsou místa, která jsem ještě nenavštívila a to třeba Křížový vrch. A tento týden jsem se poprvé podívala do Růžové zahrady a k Zahradnímu domku Egona Schieleho. To byla nádhera.
    Jinak máš krásné fotky z krásného města. :o)
    Přeji fajn víkend. D.

    OdpovědětVymazat