neděle 10. března 2019

Vyšehrad

Minulý týden jsme měli cestu do Prahy. Manžel měl ráno nějaké vyřizování a já tím pádem asi dvě hodiny času. Co s tím? S ohledem na to v jaké části Prahy jsme byli a času který jsem měla byla volba mezi nákupním centrem a Vyšehradem. Na nákupy mě zrovna neužije, tak ještě zahradnictví, tam bych dovedla strávit hodiny a tak jsem vyrazila na Vyšehrad. Od metra je to kousek a dlouho už jsem tam nebyla. Počasí bylo ucházející, bylo teplo a mezi mraky každou chvíli prosvítalo sluníčko. Myslela jsem, že v devět ráno tu budu sama, nebyla. Zájezdy japonců jsou prostě všude a v každou denní dobu. Mají zřejmě nabitý program, takže rychlé focení a během chvíle byli naštěstí pryč.
No a Praha se rychle probouzí do jara. Prošla jsem hřbitov, obešla všechny vyhlídky, postála, pokochala hodně toho nafotila...















Dneska jsem se s fotkami trochu rozjela. Tak pokud jste došli až sem, děkuji za vaše zastavení a třeba jsem vás inspirovala na takový malý jarní výlet :)

7 komentářů:

  1. Děkuji moc za vycházku po Vyšehradě. Kdykoliv jedu do Prahy služebně a míjím v metru zastávku Vyšehrad, říkám si jaké by to bylo vystoupit a jít se projít. Takže teď to mám, aspoň zprostředkovaně. Díky za to ještě jednou. Chápu, že tohle je daleko víc, než nákupák :o).
    Měj se moc a moc hezky i u vás doma.

    OdpovědětVymazat
  2. Vlasti, dobrá volba! Je to místo s geniem loci, moc ráda se tam občas taky zastavím!
    Přeji hezké odpoledne, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasti, krásná procházka Prahou a povedené fotky. Na Vyšehradě jsem ještě nebyla, takže děkuji za zprostředkování.
    Přeji Ti prima týden. D.

    OdpovědětVymazat
  4. Vlasti, díky za fotky překrásného místa. Už roky jsem tam nebyla.....
    Měj prima dny, Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Vlasti, děkuji za procházku Prahou. Chystáme se do Prahy začátkem dubna, já na sraz sběratelů panenek a snad zbude i chvilka času podívat se na nějaké památky.
    Přeji hezké dny. Růža

    OdpovědětVymazat
  6. Už jsem se po Praze neprošla několik roků. Takže jsem ráda, že jsem se alespoň podívala na Tvoje moc pěkné fotky.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  7. Vlasti, děkuji za krásnou procházku. :-) Byla jsem na Vyšehradě naposledy ve školních letech.

    OdpovědětVymazat