neděle 9. prosince 2018

Druhý adventní víkend

Letí to letí, dneska jsme zapálili už druhou svíčku na adventním věnci. Počasí vánoční náladě zrovna moc nepřidává. Ráno lilo jako z konve a celý den se honí přeháňky a je tma. 
Včera to bylo lepší, chvílemi i sluníčko zasvítilo a tak jsme vyrazili na vánoční trhy ještě dokoupit nějaké drobnosti pro Ježíška a nasát trochu té vánoční atmosféry.



Vyřezávaný betlém se mi moc líbil


No a dneska trochu pečení. Letos opravdu jenom lehce



Přeji vám pohodovou druhou adventní neděli!



7 komentářů:

  1. Vlastičko, máš to nádherné..tvé perníčky jsou nádherné a i ostatní cukroví..a betlém je moc hezký. Měj krásné adventní dny. Inka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inko děkuji, letos peču opravdu jenom málo, i perníčků jsem udělala mnohem méně než předchozí roky, ale mnohem víc mě to takhle v klidu a pohodě baví.
      I tobě krásný advent :)

      Vymazat
  2. Vlastičko, JH má opravdu krásnou atmosféru, adventně nazdobení ji nechá krásně vyniknout.
    Tvé pečení je bezkonkurenční!
    Přeji hezké dny, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko ano! Jezdíme na trhy každý rok, je to sice pořád stejné, i ty stánky mají léta stejná místa, ale nepodívat se na zámek a nedat si tam svařené víno, nepodrbat ovečky nebo kozu? Bez toho si už advent neumím představit a letos ještě jako bonus renesanční tance v rondelu :)

      Vymazat
  3. Krásně je v Hradci ;) A pečení vypadá lákavě.
    Máte doma hezkou adventní atmosféru.
    Krásný začátek nového týdne.
    Ilona

    OdpovědětVymazat
  4. No konečně jsem tě našla,taky se chystám utéci,ale asi to nebudu umět,ale pokusím se. Nejen fotky pryč,ale v komentáři pokaždé nějaké doslova ,,hnus,, komentář. I když už jsem na to přišla,že je to jedna a ta samá,ale pokaždé si někoho vybrala z oblíbených. Tak mezi vánoci budu nad tím přemýšlet a zkoušet ,,pokus-omyl,,Tak mě drž palečky snad to zvládnu...Miluš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluš už to tam vážně nešlo. Kdybych neměla už zavedený tenhle blog tak bych se na to asi vykašlala, je to tu trochu jiné, ale zvládnout se to dá a hlavně všechno tu funguje :)

      Vymazat