Dnešní recept tak trošku souvisí s tím předchozím. Domácí lučina je jednou ze surovin pro přípravu téhle velice jednoduché pomazánky.
Suroviny:
2 uzené makrely
asi 200g domácí lučiny, nebo obdobné množství pomazánkového másla naředěného jogurtem
2 menší cibule pokrájené na jemno
Mletý pepř a trochu citrónové šťávy na ochucení.
Makrely obereme a maso vidličkou rozetřeme, přidáme lučinu a nakrájenou cibuli. Ochutíme pepřem a citrónovou šťávou a vymícháme pomazánku. Pokud se vám bude pomazánka zdát moc hustá, můžete přidat trochu bílého jogurtu.
Mažeme na pečivo a zdobíme čerstvou zeleninou.
Všechny recepty, které na tomto blogu najdete jsou vyzkoušeny v naší kuchyni a otestovány mlsnými jazýčky mé rodiny :)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
-
... je pořád barevná a snad mě v tomhle období baví úplně nejvíc. Sice všechno sezónní už zmrzlo před více než dvěmi týdny, ale pořád je to...
-
Krásný pondělní večer Vám přeji! Letí to letí a včera jsme zapálili už druhou svíčku na adventním věnci. V sobotu jsme byli na trhu a odpol...
-
Recept na tyhle muffiny jsem našla na recepty.cz a jsou výborné. Já jsem do nich tedy zapomněla dát rozinky, ale nevadí i tak nemají chybu...
-
Pomalu se nám to blíží tak ještě jeden receptík na vánoční cukroví Tohle linecké těsto je výborné, křehké,hned měkké. Používám ho i na ...
-
Pokud máte rádi jablíčka a skořici a omrzel vás už obyčejný štrůdl, tak tahle bábovka bude pro vás to pravé.


robievam podobne je fantastická :-)
OdpovědětVymazatHmm, takové dobré pomazánky můžu:-)))
OdpovědětVymazatAjka
mňam
OdpovědětVymazat