A proč obrácený? Nemáme rádi slaninu vypečenou na škvarek a tak jsem to, co bývá na slaninových rohlících navrchu nacpala dovnitř. A neděste se názvu. Tuto metodu můžete užít všude když chcete krásně nadýchané a hebké kynuté těsto. Pečivo z něho vydrží déle vláčné, pokud ho nestihnete sníst hned. Už se těším až pomocí této metody upeču třeba loupáky.
Je to metoda, kdy se z části mouky a tekutiny uvaří kaše a ta se po vychladnutí na pokojovou teplotu přidá při zadělávání do těsta. Těsto bylo hebké, elastické a krásně se s ním pracovalo.
Tang zhong: 20 g hladké mouky a 100 ml mléka svaříme na kaši a necháme vystydnout na pokojovou teplotu
❤❤❤
Kvásek: 20 g čerstvého droždí a lžíci cukru utřeme na kašičku. přidáme lžíci mouky a trochu mléka z odměřeného množství na těsto
❤❤❤
Těsto:
A je to a určitě ne naposled
mňam...Sv.
OdpovědětVymazatVlasti, vyzkouším 🍀
OdpovědětVymazatNáádhera
OdpovědětVymazatHmmm, vypadá to dobře !
OdpovědětVymazatHanka
Určitě vyzkouším.
OdpovědětVymazat