čtvrtek 5. září 2019

V Třeboni

Třeboň máme kousek a čas od času si tam uděláme výlet. Letos v srpnu jsme si ho ještě zpestřili muzikálovou nocí na třeboňském zámku. No a před koncertem nemohla chybět procházka městem zakončená večeří v pivovaru




městské hradby



zámek



zámecká kavárna


pivovar




Tak to byla zase jedna vzpomínka na léto, které už je asi minulostí. Škoda, pěkné bylo a třeba jsem vás ještě inspirovala k podzimnímu výletu k nám na jih.
Přeji vám krásný barevný podzim a děkuji za vaše návštěvy :)

6 komentářů:

  1. V Třeboni jsem nikdy nebyla, jen ta písnička Okolo Třeboně mi o něm dává povědomost. A vidím, že je to moc hezké město, že je tam hodně k vidění. Když na malý výlet je to od nás přeci jenom trochu dál. Spíš jako součást poznávacího zájezdu by to bylo fajn.
    Hezké dny, Vlasti!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani i v okolí Třeboně je toho hodně k vidění, třeba Schwarzenberská hrobka stojí určitě za vidění a jestli jezdíte na kolech tak tady je to pro cyklisty doslova ráj :)

      Vymazat
  2. v Třeboni..tam je krásně,Sv.

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasti,na jakém muzikále jste byli?Vzpomněla jsem si,jak jsme byli my na Hluboké, na "Sluha dvou pánů",taky na nádvoří zámku,byl to úžasný zážitek,tohle já můžu :-) Vidím i z fotek,že v Třeboni to žije :-)) Město je to krásné.Líbí se mi nápis v pivovaru,taky si u nás jednou za čas zajdeme na chmelovinu do naší malé oblíbené hospůdky :-) :-)
    Měj se moc krásně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko byli jsme na Drákulovi, byla to taková zkrácená verze s největšími hity ale moc se nám líbilo a ta atmosféra na zámku neměla chybu :) Jojo v Třeboni to žije, je to lázeňské město a navíc ráj cyklistů, takže v létě praská ve švech.

      Vymazat
  4. Vlasti, krásné fotky. V Třeboni jsem nebyla už celkem dlouho.
    Měj pohodovou sobotu, Helena

    OdpovědětVymazat