neděle 22. září 2019

ZOO Na Hrádečku

To byl zase víkend! Počasí jako stvořené pro výlet, a proto, že nám to minulý týden nevyšlo, vyrazili jsme včera. Cíl byl jasný, zoopark Na Hrádečku mezi obcemi Horní a Dolní Pěna u Jindřichova Hradce. No a proto, že to máme co by kamenem dohodil, vyrazili jsme kolmo. Zoopark se tu začal budovat v roce 2010, sice jsem o něm věděla, ale nijak mě jeho návštěva nelákala. Až letos jsem tu a tam zaslechla, že tahle malá soukromá zoo opravdu stojí za návštěvu a tak jsme tedy včera vyrazili.
Řeči nelhaly, a nám se tu moc líbilo. ZOO je pořád ve výstavbě, ale už teď je tam opravdu co vidět. 
Samozřejmě nečekejte žirafy, nebo slony, ale lvy, pumy, velbloudy, pštrosy, opičky, papoušky a spoustu jiných zvířat tu mají. Tahle zoo je hodně zaměřená na děti, takže pro rodiny s dětmi je její návštěva vážně dobrá volba. Nechybí tu ani občerstvení a dětské hřiště. Prostě až budete u nás na jihu, určitě vám návštěvu téhle malé zoo doporučuji.














Tak, to byla taková malá pozvánka ještě k jednomu podzimnímu výletu :)
Přeji vám krásný zbytek neděle a děkuji za vaše zastavení.

3 komentáře:

  1. je vidět, že jste si to v ZOO užili..Sv.

    OdpovědětVymazat
  2. Vlasti, děkuji za krásnou reportáž, netušila jsem, že u vás tak hezké ZOO je.
    Přeji hezký den, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasti, dík za nakouknutí do pěkné ZOO. Kdysi měli naši známí v Dolní Pěně zahrádku s chatkou a my jsme tam byli s našimi kluky 2x na dovolené. Bohužel se rozvedli a my tam přestali jezdit. Mohli bychom to napravit a zase se tam někdy podívat.
    Měj se krásně. Růža

    OdpovědětVymazat