sobota 1. prosince 2018

Trochu adventu od nás

Krásné sobotní dopoledne vám přeji! Tak i my jsme se dneska probudili do bílého rána, škoda, že má sníh hned roztát, bylo by to takhle pocukrované krásné. Vánoční výzdobu mám letos hodně přírodní. Využila jsem to co jsem nanosila z procházek, to co vyrostlo na zahradě a něco nového jsem vyrobila. Když tak přemýšlím, snad kromě světýlek, která mi stále ještě přepravní služba nedoručila, jsem nenakoupila letos nic nového.
Perníčky mám nazdobené a uložené v nádobě na rozležení





Včerejší večerní svícení


Keramický adventní svícen mám od loňska. Letos ozdoben jenom mechem, jablíčky a šiškami


 A dnešní pocukrované ráno






14 komentářů:

  1. Nádhera!! Více nelze dodat - jen nádhera!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani děkuji! Koukala jsem na tvém blogu na fotky z jarmarku, nádherné výrobky se tam prodávaly, chtěla jsem ti zanechat komentář, ale bohužel opět neúspěšně. Přeji ti krásný advent!

      Vymazat
  2. Vlasti, to je nádhera. Perníčky jsou jako od profíka a výzdoba nemá chybu. Já už mám dnes také hotovo, perníčky jsem před chvílí vyndala z trouby, ale na zdobení teprve čekají. :o)
    Přeji příjemný adventní čas. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo děkuju! K dokonalosti mým perníčkům hodně chybí, po úrazu mi ruka ještě nefunguje tak jak by měla, ale jsem ráda že mi to vůbec nějak šlo a o to větší mám z letošních perníčků radost :)
      I tobě krásný advent a ať se perníčky podaří podle tvých představ :)

      Vymazat
  3. Vlasti, tak takhle zdobit perníčky bych taky jednou chtěla umět :-) Nádherná práce! Těším se, až se letos s dětmi pustíme i do těch našich. Loni nám udělaly obrovskou radost, i když k dokonalosti těch Tvých mají ještě hodně daleko... Ale nevadí, budeme pilovat a těšit se z každého dalšího pokroku .-) Krásný advent A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko a o tom to je, je potřeba mít radost ze své práce bez toho to nejde. Však ani moje perníčky nejsou dokonalé, ale zdobení mě bavilo a tak jsem se tím nějak naladila na tu vánoční vlnu :)
      I tobě krásný a hlavně pohodový advent!

      Vymazat
  4. Stěhováním blogu jsem trochu zaskočená,ale snad si zvyknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jitko, dlouho jsem to odkládala, ale už to vážně nešlo. Vím, že nejsem jediná kdo má na blogu cz dlouhodobé problémy, vyzkoušela jsem i změnu prohlížeče, ale nepomohlo to. Samozřejmě že blog zachovám, ale pokud budu blogovat dál tak určitě tady :)

      Vymazat
  5. Vlasti, máš moc krásně nazdobenou a perníčky jsou dokonalé!
    Měj hezký podvečer, Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasti, perníčky máš skutečně nádherné, stejně jako svícen a džbánek s chvojím.
    A mimochodem - já také před prchla z Blog.cz (mne dorazily reklamy nacpané do úvodů článků) na Blogger a zatím jsem spokojená. Takže ať se ti na nové adrese vede.
    A samozřejmě i pěkný Advent

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stáňo děkuju :)
      Já tady zas takový nováček nejsem. Začala jsem sice na blogu cz. ale brzo potom jsem si založila tenhle blog nejdřív jenom na recepty tak aby to bylo přehlednější. Spravovat dva blogy bylo náročné a navíc ty neustálé problémy na blogu cz takže jsem to nakonec rozsekla a myslím, že jsem udělala dobře, tady se mi za celé ty roky nestalo, že by zmizely fotky, nebo nešel zveřejnit článek.
      Stáňo i tobě krásný a hlavně pohodový advent!

      Vymazat
  7. Vlasti, krásné nazdobené perníčky i výzdoba. Přírodniny v keramice jsou úžasné.
    Krásný a pokojný advent.

    OdpovědětVymazat
  8. Ty perníčky jsou nádherné! Takové krásné zdobení musí vyžadovat tolik trpělivosti a zručnosti. To já takhle krásné nikdy nemám :D

    OdpovědětVymazat