sobota 7. prosince 2013

Advent v Jindřichově Hradci

Krásný večer Vám přeji!
Do dnešního dne jste na tomto blogu nacházeli většinou recepty z naší kuchyně a všechno ostatní bylo na mém druhém blogu. Poslední dobou však blog.cz nefunguje tak jak má a proto se dočasně(? ) stěhuji sem.
Na a budeme pokračovat dál na vánoční vlně. Dneska na mnoha místech probíhaly vánoční trhy a jinak tomu nebylo ani u nás v Jindřichově Hradci.
Stánky na obou náměstích, krásný vánoční strom, slaměný betlém na náměstí a živý na zámku k tomu horká medovina a koledy... neznám lepší způsob jak strávit druhou adventní sobotu :)





Tak to bylo město a teď hurá na zámek. Nechtělo se mi sebou vláčet foťák, chtěla jsem si užít tu báječnou atmosféru nerušeně, ale nedalo mi to a nakonec jsem něco málo nafotila mobilem. Proto se omlouvám za kvalitu fotek.








Přeji Vám všem krásný zbytek večera a báječnou druhou adventní neděli.

9 komentářů:

  1. Ahoj Vlasti, našla jsem si tě na nové adrese. Opravdu všechno má své meze, ale nebudeme smutnit. Vyřešila jsi to po svém. Máte tam u vás víc sněhu. Na slaměný betlém jsem letos narazila na trzích v Ostravě. Vida, na co všechno lidé přijdou. Také přeji krásný adventní víkend a těším se na tvoje nové články.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, uvidím co bude s blogem.cz dál, ale tady je to taky fajn. No a sníh u nás rychle mizí, protože od rána prší :(

      Vymazat
  2. Vánoční trhy a betlémy byly v J.H. moc pěkné. :-) Asi je hezké nasávat tam vánoční atmosféru. V Chotěboři budou v pátek, ale jsou tam spíš stánky s hadrama, ale i nějaké rukodělné výrobky.
    Tvůj blog mám v Bloglovinu, tak tě hned najdu. Blog.cz mě nebetyčně štve. Jenže stále váhám se stěhováním. Nevím, jak se třeba tady nahrávají fotky. Jestli po jedné nebo to jde hromadně. A pak mě trochu zdržuje zadávání URL než napíšu komentář. Chybí mi také smajlíci. :-( Mám blog na Pise.cz a Webgardenu, ale ten je příliš složitý a neukládají se mi obrázky a psaní, jak chci já. Ještě chvíli počkám.
    Vlasti, přeji tobě a tvé rodině pohodovou druhou adventní neděli. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jarmilko nahrávání fotek je tu jednodušši vyberou se a pak se nahrají najednou. Smajlíci mi tu chybí taky, ale na to se dá zvyknout. Na každém blogu je lepší něco, ale tady je to stabilnější už tu nějaký ten pátek jsem a takové problémy jako na blogu cz. jsem tu nikdy nezažila!

      Vymazat
    2. Vlasti, ještě počkám. Blog začal trochu fungovat odpoledne. Snad to vydrží. Jestli ne, uteču za tebou na Blogger.
      Jen je mi líto víc jak pětileté práce. Blog bych nerušila, ale musela bych skákat sem tam.
      Měj se hezky. :-)

      Vymazat
    3. Jarmilko, dneska se mi zveřejnil sobotní článek, ale až potom když jsem ho dala jako upravit a znovu zveřejnit, ale komentáře si dělají co chtějí. Cestičky sem a tam určitě rušit nebudu, možná se i vrátím, ale zatím ještě vyčkám co to bude dělat dál.

      Vymazat
  3. Už to je pár let, co jsem v J. Hradci byla a moc ráda na ten výlet vzpomínám. bylo to před Velikonocemi a město krásně žilo. Vidím, že to je tak stále.
    Moc zdravím Vlasti, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Je to krása jak si užíváte předvánoční čas.Mám radost,že se ti dá napsat Vlastičko a že se to zveřejní.

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Vlasti, trh v JH je balzámem pro duši. Taková nádhera - vánoční atmosféra s betlémem, živými zvířátky, jehličí, jmelí, keramika....... Úplně Ti Vlasti, závidím - museli jste se mít báječně! Měj se pořád tak krásně a pohodově jako v sobotu na trzích!

    OdpovědětVymazat